Uw auto weer perfect schoon bij Knaap Tankstation

Wasstraat

Om uw auto te wassen kunt u terecht in ons waspark welke bestaat uit twee wasstraten en twaalf overdekte wasplaatsen. Voor onze wasstraten heeft u de keuze uit zes verschillende progamma’s om uw auto naar uw wens te reinigen. In de shop kunt u een wasprogramma kiezen waar onze medewerkers u graag mee helpen.

Voordat u start met het gekozen wasprogramma kunt u gebruik maken van onze voorwasruimte. Hier kunt u alvast het grove vuil van de auto verwijderen of door het gebruik van de velgenreiniger de velgen weer laten stralen.

Het Polish Shine Tecs wasprogramma kan ook met Air Miles worden afgerekend.

Wasboxen

In één van onze twaalf wasboxen kunt u handmatig de auto wassen en gebruik maken van een schuimlans, stofzuiger en de velgenreiniger. In onze mattenwasser kunt u uw automatten laten wassen.

Ook beschikt Knaap tankstation over een ruime buitenwasplaats voor het wassen van uw caravan.

Uw velgen weer blinkend schoon

Zowel de wasboxen als de voorwasruimtes zijn uitgerust met een velgenreiniger. Door de unieke eigenschappen van de reiniger verdwijnt het vuil van de velgen.
Ervaar het zelf!

 

Eurokey

Alle gedeelten van het waspark kunnen betaald worden met de Eurokey. Bij elke activiteit kunt u gemakkelijk betalen door de Eurokey te laten lezen en het programma te bevestigen. De Eurokey kunt u eenmalig aanschaffen en opladen bij de balie in de shop. Spaart u onze Knaapzegels? Deze kunt u onder andere inwisselen voor wastegoed op de Eurokey.

Wanneer u uw tegoed op wilt laden hanteren wij een bonussysteem. Hoe hoger het bedrag is waarmee u op wilt waarderen, hoe hoger de bonus die u krijgt. In onderstaand schema kunt u aflezen welke bonus aan welk bedrag gekoppeld is.