Knaaps Keuken

Bestel direct online:

Knaaps Keuken Nesselande

Adres
Brandingdijk 2
3059 RB Rotterdam – Nesselande

Contact
(010) 222 0000
info@knaaptankstation.nl

Openingstijden
Maandag: 06:00 – 21:00
Dinsdag: 06:00 – 21:00
Woensdag: 06:00 – 21:00
Donderdag: 06:00 – 21:00
Vrijdag: 06:00 – 21:00
Zaterdag: 07:00 – 21:00
Zondag: 08:00 – 21:00

Menu

In Knaaps Keuken worden dagelijks verse producten bereid. ‘s Ochtends vroeg beginnen wij met het afbakken van verse croissants, broodjes en koeken. Onze broodjes kunnen wij voor u beleggen met luxe belegsoorten. Verder maken wij dagelijks verse sandwiches, wraps en salades. Ook als u zin heeft in een snack bent u bij Knaaps Keuken aan het juiste adres. Van een kroket tot een portie kipsate dijfilet van keurslager Van Tol uit Zevenhuizen; wij hebben het!

Tip van Knaap:
probeer nu onze Kiploempia! Dit nieuwe product smaakt nog lekkerder wanneer u het combineert met Piri Piri saus of sambal. Als u nog zin heeft in een toetje scheppen wij graag een schepijsje van De IJssalon voor u.

Catering

Voor verschillende gelegenheden kunnen wij uw lunch verzorgen. Heeft u een zakelijke afspraak of een verjaardag en bent u op zoek naar een schaal heerlijke broodjes? Wij zorgen ervoor dat uw wensen vervuld worden.

Wij bieden twee verschillende pakketten aan: een lunchpakket koud en een lunchpakket warm.

Het lunchpakket koud bestaat uit 1 belegd broodje, 1 sandwich of wrap, een chocolate white cookie en een drankje naar keuze voor €13,95. U kunt hier een keuze maken uit een selectie van verschillende belegsoorten (waaronder vegetarisch). De verschillende belegsoorten zijn: brie walnoot, carpaccio, gerookte zalm, gezond, filet & truffel, kip bacon, filet americain speciaal, tonijnsalade, eiersalade bacon en jonge kaas.

Het lunchpakket warm bestaat uit twee warme broodjes inclusief saus, een chocolate white cookie en een drankje naar keuze voor €8,95. U kunt hier een keuze maken uit een zacht puntje met een snack, een tosti ham/kaas of een zacht puntje met ham of kaas.

Een kijkje in de keuken