Knaaps Keuken Nesselande

Let op: via onderstaande button plaatst u een bestelling bij onze locatie in Nesselande.

Catering

Voor verschillende gelegenheden kunnen wij uw lunch verzorgen. Heeft u een zakelijke afspraak of een verjaardag en bent u op zoek naar een schaal heerlijke broodjes? Wij zorgen ervoor dat uw wensen vervuld worden.

Wij bieden twee verschillende pakketten aan: een basispakket en een luxe pakket. Wij maken een selectie van verschillende belegsoorten (waaronder vegetarisch) op wit en bruin brood.

Het basispakket bestaat uit 1 sandwich en 1 hard broodje per persoon voor €6,95. De verschillende belegsoorten zijn: ei, filet americain speciaal, ham, kaas jong, kip piri piri, kip pesto, eiersalade en gezond.

Het luxepakket bestaat uit 1 sandwich en 1 hard broodje per persoon voor €7,95. De verschillende belegsoorten zijn: carpaccio, filet en truffel, gerookte zalm, Old Amsterdam, roombrie, kip bacon.

Een kijkje in de keuken

De IJssalon

Ons schepijs wordt geleverd door de IJssalon met vestigingen op De Meent, in de Markthal, West-Kruidkade etc. U kunt bij ons iedere dag van 10.00-21.00 terecht voor een heerlijk schepijsje met slagroom. Heeft u geen zin om vaak in de rij te staan? Kies dan voor een isolatiebak met schepijs van 0,5 liter, 1,0 liter of 1,5 liter. Bent u nieuwsgierig naar de smaken die wij verkopen? Kom dan eens langs om een ijsje te eten.