Knaaps Keuken

In Knaaps Keuken worden dagelijks verse producten bereid. Ons assortiment bestaat uit Vlaamse frites, luxe broodjes, heerlijke tosti’s en de lekkerste burgers. Knaaps Keuken is iedere dag geopend tot 21.00. Kom langs of bestel online. Eet smakelijk!

Er is voldoende zitgelegenheid om bij ons te genieten van onze producten. Neemt u onze producten liever mee? Geen probleem! Wanneer u verhinderd bent om langs te komen of interesse heeft in een groepslunch is het ook vaak mogelijk om onze producten te laten bezorgen.

Een kijkje in de keuken

Catering

U kunt bij ons een compleet verzorgde groepslunch bestellen voor bijvoorbeeld een vergadering. Wij maken een selectie van allerlei verschillende belegsoorten (ook vegetarisch) op wit en bruin brood. Mocht u wensen of allergieën hebben kunt u deze als opmerking plaatsen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn ontvangen wij de bestelling graag voor 10:00 op de bezorgdag.

De IJssalon

Ons schepijs wordt geleverd door de IJssalon met vestigingen op De Meent, in de Markthal, West-Kruidkade etc. U kunt bij ons iedere dag van 10.00-21.00 terecht voor een heerlijk schepijsje met slagroom. Heeft u geen zin om vaak in de rij te staan? Kies dan voor een isolatiebak met schepijs van 0,5 liter, 1,0 liter of 1,5 liter. Bent u nieuwsgierig naar de smaken die wij verkopen? Kom dan eens langs om een ijsje te eten.