Sparen

Bij Knaap tankstation spaart u voor Knaap spaarzegels, Air Miles of tijdelijke acties.

Knaap spaarzegels

Direct bij het afrekenen van uw tankbeurt ontvangt u per 5 liter een Knaap spaarzegel. Klik op ‘Lees verder’ om te zien waar u een volle zegelkaart (60 zegels) voor kunt inwisselen.

Wasprogramma’s
U kunt uw volle zegelkaart inwisselen voor een gratis wasprogramma ter waarde van vijf euro. Mocht u liever gebruik maken van een uitgebreider wasprogramma krijgt u vijf euro korting per volle zegelkaart.

Eurokey
Het is mogelijk een volle zegelkaart in te wisselen voor een tegoed van vijf euro op uw persoonlijke Eurokey.

Textiel
Bij een volle spaarkaart en bijbetaling van 1 euro ontvangt u een handdoek. Bij twee volle spaarkaarten en bijbetaling van 1 euro ontvangt u een douchelaken. U kunt ook sparen voor t-shirts.
Klik hier voor meer informatie over het textiel.

Papier
Ook is het mogelijk om te sparen voor korting op een doos papier.

Air Miles

Bij Knaap tankstation kunt u op verschillende manieren sparen voor Air Miles. Klik op ‘Lees verder’ om te zien hoe u Air Miles spaart bij Knaap.

1 Air Mile per liter brandstof of 2 Air Miles per liter V-Power.
1 Air Mile per uitgegeven 2 euro aan artikelen uit de shop of bakery.

Ook kunt u bij ons uw gespaarde Air Miles inwisselen voor:
– gedeeltelijke betaling van uw brandstof
– Polish Shine Tecs wasprogramma
– Walra badtextiel

Vraag onze medewerkers naar een gratis Air Miles kaart, registreer u hier en start met sparen!

SWIZZ hoofdkussens

U kunt nu sparen voor SWIZZ hoofdkussens. Klik op ‘lees verder’ voor meer informatie.

Tijdens deze spaaractie kunt u sparen voor SWIZZ hoofdkussens. Bij iedere besteding van € 10,- ontvangt u een spaarzegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart (10 zegels) kunt u een hoofdkussen aanschaffen voor slechts €9,99 in plaats van €29,95.

Het SWIZZ hoofdkussen is gemaakt in Duitsland en heeft een 100% katoenen hoes. Holle gesiliconiseerde vezels zorgen voor blijvende veerkracht en de juiste vochtregulering in het kussen. Het kussen is wasbaar en geschikt voor de droger en mede daardoor anti-allergisch.

De dubbele bies zorgt voor een optimale vulling en ondersteuning. Het kussen is geschikt voor standaard kussenslopen van 70 x 60 cm en biedt comfort aan alle soorten slapers. Dankzij de handige rits is het SWIZZ hoofdkussen aanpasbaar aan alle slaapwensen en persoonlijke voorkeuren.

Actievoorwaarden:
-De zegels worden uitgegeven van t/m 3 mei 2020.
-U kunt uw volle spaarkaarten inleveren tot en met 10 mei 2020.
-Bij de volgende productgroepen ontvangt u géén spaarzegels: geneesmiddelen, tabak, telefoonkaarten, loten, OV-chipkaarten,postzegels, giftcards en statiegeld.